Cautare

17666 de rezultate pentru "art mariage satu mare" (4.43 secunde)
Prevederile legale invocate de USL au fost art. 58 alineatul 1 si art. ... - sesizarea de neconstitutionalitate a art. V, alin (1) teza I din OUG nr.
"Chiar daca s-ar considera ca numai Curtea Constitutionala, in virtutea rolului sau de garant al suprematiei Constitutiei, prevazut de normele constitutionale ale art.142 alin.(1), poate califica faptele imputate presedintelui ca fiind sau nu fapte grave de incalcare a Constitutiei, Parlamentul nu poate fi impiedicat in exercitarea dreptului de a suspenda sau nu din functie pe presedinte, indiferent de avizul pozitiv sau negativ al Curtii, aviz care are un caracter strict consultativ.
Legat de Curtea Constitutionala, potrivit art. ... Daca nu se va valida referendumul, cum Curtea a respins sesizarea PDL privind art.
"Parlamentarii Puterii au adoptat marti, 9 aprilie 2013, un alineat 2 (2) la art.86 din legea criticata de neconstitutionalitate, la dezbaterea cererii de reexaminare a presedintelui Romaniei, al carui continut nu are nicio legatura cu continutul cererii de reexaminare in cauza .Continutul cererii de reexaminare se refera la aprobarea anuala a conducatorului institutiei pentru mentinerea in activitate a generalilor si a amiralilor dupa implinirea varstei standard de pensionare pana la varsta de 60 de ani si la trecerea in rezerva a cadrelor militare care nu pot promova baremurile de pregatire fizica, in timp ce textul adaugat la Legea rezultata dupa reexaminare se refera la ministerele carora li se aplica dispozitiile din art.86 alin.(2) care, la randul sau, priveste conditiile in care coloneii si comandorii pot fi mentinuti peste limita varstei de grad prevazuta la art.92 din Legea nr.80/1995", se arata intr-un comunicat de presa al grupului PDL din Senat remis miercuri AGERPRES(prevederile al 2 se aplica exclusiv MApN si MAI n.r.).
Ceremonia de investire in functie a Presedintelui Romaniei Deschiderea sedintei a fost marcata de intonarea Imnului national al Romaniei, dupa care a fost prezentata Hotararea CCR privind validarea alegerii Presedintelui Romaniei, in conformitate cu prevederile art. ... 47/1992 privind organizarea si functionarea Curtii Constitutionale, si ale art.
Conform Art. ... Pe langa aspectul mentionat mai sus, mult mai grav, art. ... De asemenea, conform art. 9 alineatul 4 se prevede ca, printre puterile cu care va fi investita aceasta noua institutie se numara si achizitia de vaccinuri tinand cont de recomandarile OMS.
la art. ... Tocmai de aceea, sustin reclamantii, prin art. ... Unul dintre argumente ar fi acela ca ele sunt contracte de vanzare cu pact de rascumparare, conform art.
571/2003, cea prin care s-a adoptat Codul Fiscal, prevede la art. ... La Capitolul IV - "Taxa asupra mijloacelor de transport", art. ... La art.
3, care spune ca „terenurile date în administrarea institutiilor si unitatilor de cercetare-dezvoltare de drept public sunt inalienabile, insesizabile, imprescriptibile si nu pot fi scoase din proprietatea publica si din administrarea unitatilor de cercetare-dezvoltare din agricultura si silvicultura decât prin lege, exceptând terenurile prevazute la art.
3, care spune ca „terenurile date în administrarea institutiilor si unitatilor de cercetare-dezvoltare de drept public sunt inalienabile, insesizabile, imprescriptibile si nu pot fi scoase din proprietatea publica si din administrarea unitatilor de cercetare-dezvoltare din agricultura si silvicultura decât prin lege, exceptând terenurile prevazute la art.
In momentul in care ati anuntat si sustinut masurile de reducere a pensiilor si salariilor plasandu-va in conflict direct cu societatea romaneasca, nu ati incalcat art. ... Nu considerati ca, prin sprijinul politic explicit acordat PDL si prin implicarea directa in deciziile interne ale acestui partid, ati incalcat art.
In plus, putem introduce in legea de ratificare, in baza Legii privind tratatele (art 22), mecanismele de supraveghere a aplicarii "regulii de aur". ... Inainte sa plece, se referea la ratificarea unui astfel de acord prin LEGE ORGANICA (prevazuta de art.73 din Constitutie), ceea ce este total diferit.
"La Sala Dalles, la standul SCAE ROMANIA, am preparat capuccino si am facut demonstratii de latte art. ... Acesta a fost ajutat la demonstratiile de latte art de colegul si prietenul sau, Adrian valentin Cojocaru, talentat si el.
Arta la intrare este un proiect initiat de Asociatia Neo Art si Galeria Galateca, sustinut de B-OSA, Bucharest Open Street Art. ... Arta la intrare este sustinuta de B-OSA, Bucharest Open Street Art si va fi in complementaritate cu expozitia Playing B-OSA, deschisa la Galeria Galateca pana pe 30 septembrie.
Ilona Szilagyi, mester popular, de la Organic Art din Bistrita-Nasaud, participa la Targul de Turism de la Romexpo cu diverse obiecte superbe confectionate de ea din papura. Organic Art se ocupa de cosuri impletite din papura.
La targul de Craciun de la MTR sunt prezente si brandurile de bijuterii Art My Way si Nuwa Jewrlry. ... Mai avem seturi de bijuterii din otel inoxidabil, ne-a spus Ana Livadariu de la Art My Way.
"Presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, a transmis duminica, 8 septembrie a.c., ministrului Justitiei, domnul Robert-Marius Cazanciuc, cererea de urmarire penala pentru domnul Adriean Videanu, fost ministru al Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri, pentru a se proceda conform legii, avand in vedere solicitarea Procurorului General al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie din data de 2 septembrie 2013 privind formularea cererii de urmarire penala fata de domnul Adriean Videanu, fost ministru al Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri in perioada decembrie 2008 - septembrie 2010, in raport cu dispozitiile Art.
Evenimentul de lansare a brandului Art & Hammer a avut loc la Mall Promenada, in cadrul acestuia Iulia Zeana - medic dentist de la cabinetul Dentem a vorbit despre preventia dentara si beneficiile acestor produse nou lansate. ... Bicarbonatul de sodiu exista si in pastele de dinti Art & Hammer.
Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa si Belladona Art va invita sa-i aduceti pe cei mici la o intalnire cu Arta in cadrul atelierelor de vacanta Art Antipa.
Conform legii, cei care organizeaza, pe perioada starii de alerta, mitinguri, demonstratii, procesiuni, concerte sau alte tipuri de intruniri, in spatii deschise, ori intruniri de natura activitatilor culturale, stiintifice, artistice, religioase, sportive sau de divertisment, in spatii inchise, activitati interzise conform art.5 alin.(3) lit.a), pot primi amenzi de la 3.000 lei la 15.000 lei.
google-analytics.com